KONTAKT & BOOKING

For booking af MAIDEN AALBORG til et show, eller hvis du har spørgsmål til os, så kontakt os endelig med det samme. Kontakt os pr telefon eller email.

Vi har lavet en Q&A med de ofte stillede spørgsmål, som er stillet af de andre, som ønsker at hyre MAIDEN AALBORG til et privat arrangement. Så har du lidt at gå efter og har du flere spørgsmål, så kontakt os endelig med det samme. Du er så velkommen.

Til Spillesteder og Arrangører har vi lavet et pressekit som du kan downloade nedenunder. Vi er altid klar til et show også, og ønsker i at booke MAIDEN AALBORG eller har du spørgsmål, så kontakt os via nedenstående oplysninger.

MAIDEN AALBORG
v/ Kasper Molin
Ryes Passage 7, 2tv
9000 Aalborg
TLF: +45 2614 0853
E-mail: booking @ maidenaalborg.dk

Se listen med vores kommende og tidligere shows her

2024 TOUR SPECIAL: Seventh Son Of A Seventh Son – Special Show.
Klik her og læs mere, for booking af vores Senventh Son Special i 2024 

Maiden Aalborg Seventh Son of a Seventh Son Special Show 2024

PRIVATE ARRANGEMENTER

Ønsker du at booke Maiden Aalborg til din fest, eller har du spørgsmål om hvordan det kan lade sig gøre, så tøv ikke med at kontakt os – faktisk gør det hellere nu end senere. Du kan kontakte os via e-mailen eller telefon.

OFTE STILLEDE BOOKING SPØRGSMÅL – Privat arrangementer:

– Ja det gør vi da! Der er faktisk næsten ikke noget bedre. Enhver god fest er jo en Maiden-fest!

– Vi skal nok guide og hjælpe dig, med alt det praktiske. Start med at kontakte os (kontaktinfo ovenover) og så tager vi den derfra. 

– Ja sgu! Vi kan spille alle steder. Kontakt os, og så vi løser det praktiske.

– Det er selvsagt relativt, men jo længere tid i forvejen desto bedre. Vi snakker her i “måneder”. Er din fest lige om hjørnet, så prøv alligevel – det kunne jo være…

– Der er ikke et entydigt svar på det. Det kommer bl.a. an på tid, sted, hvor lang tid der skal spilles osv osv… Men vi er helt klart fair i pris.

SPILLESTEDER & EVENT ARRANGØRER

Maiden Aalborg er altid åben for showbooking. 

Maiden Aalborg press-kit kan hentes her.
Maiden Aalborg tech-rider tilpasset showet, sendes på e-mail efter aftale.

Se listen med vores kommende og tidligere shows her

Maiden Aalborg i Silkeborg

CORPORATE BOOKING

Til firmafesten, store som små, er Maiden Aalborg klar til at ryste op i selskabet. Heavy til en firma fest (?) – Ja, for vi levere dén gode oplevelse som de ansatte og partnere sent vil glemme, og det er jo hvad en god oplevelse er – den man husker

Kontakt den af vores Corporate Booking partnere I måtte være vant til at arbejde med, for at få os til jeres næste fest – (hint) BOOK I GOD TID.

Maiden Aalborg press-kit kan hentes her.

Maiden Aalborg live